Κορυφαίος Γάλλος ο Νασρί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Σαμίρ Νασρί αναδείχτηκε από το περιοδικό «France Football» ως ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής για το 2010. Δεύτερος ήταν ο Φλοράν Μαλουντά και τρίτος ο Ούγκο Λιορίς.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Αρσεναλ πήρε την πρωτιά και συνάμα το βραβείο καθώς συγκέντρωσε 99,5 βαθμούς. Πίσω του βρέθηκε ένας άλλος Γάλλος Λονδρέζικης ομάδας, ο μέσος της Τσέλσι, Φλοράν Μαλουντά με 90 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν ο τερματοφύλακας της Λιόν, Ούγκο Λιορίς με 83.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
