Ελεύθερος ο Πάντιους από Βλαδιβοστόκ

Γιάννης Ράμμας
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το 2006 ο Νικολάι Πάντιους άφησε τον Άρη κι επέστρεψε στη Ρωσία, αλλά πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδος, αφού συμφώνησε να αποδεσμευτεί απ' τη Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ.

Τον τελευταίο καιρό ο Ρώσος γκαρντ ήταν παραγκωνισμένος και ζήτησε απ' τη διοίκηση να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Αν δεν αλλάξει κάτι, η συνέχεια θα τον βρει και πάλι στην πατρίδα του, αφού εκτός συνόρων αγωνίστηκε μόνο στον Άρη (σ.σ. Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιμανό Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων, Ούνικς Καζάν, Σαμάρα και Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ οι ρώσικες).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα