Η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα της Ρέιντζερς για τα καλά και ως εκ τούτου η Σκοτσέζικη ομοσπονδία ακύρωσε την μεταγραφή του πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Ντανιέλ Κουζέν. Πάνε για έφεση οι «Διαμαρτυρόμενοι».

«Διαμαρτυρόμενοι»... όνομα και πράγμα στην Ρέιντζερς που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν και τυπικά την μεταγραφή του Ντάνιελ Κουζέν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ήταν έτοιμος να ξαναγωνιστεί στο 'Αιμπροξ, ωστόσο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος η αρμόδια ομοσπονδία δεν επικύρωσε την μεταγραφή.

Ο τεχνικός της ομάδας Άλι Μακ Κόιστ υπολόγισε να χρησιμοποιήσει άμεσα τον Κουζέν, ενώ και ο ποδοσφαιριστής ήταν στην Γλασκώβη και περίμενε να πάρει φανέλα βασικού στο επόμενο ματς της ομάδας του.

Πάντως, για την ώρα κάτι τέτοιο δεν δείχνει εφικτό, όμως οι ιθύνοντες της Ρέιντζερς είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα αρχίζοντας από την έφεση (αφού έχουν αυτό το δικαίωμα) στην πρωτοβάθμια απόφαση της SPL, όπως τονίζουν με σχετική ανακοίνωση.