Γουόλκοτ ο πρώτος που την πληρώνει
Ο Αλσατός τεχνικός είδε τους παίκτες του να καταρρέουν στο «Σαν Σίρο» και μία ημέρα μετά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοιες εμφανίσεις ενώ φαίνεται πως και ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να διώξει αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.
Ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη είναι ο Γουόλκοτ ο οποίος στο Μιλάνο ήταν τραγικός ενώ δεν δείχνει να μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μένοντας στάσιμος. Έτσι, ο Βενγκέρ έχει πάρει την απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου όπως και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι δνε μπορούν να σταθούν στην ομάδα.
Επίσης, τα πράγματα δυσκολεύουν και για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο οποίος φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο το καλοκαίρι με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, και Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμες να τον αποκτήσουν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
