«Κληρονομιά της Ελλάδας το Euro» (vids)

«Κληρονομιά της Ελλάδας το Euro» (vids)

Gazzetta team
«Κληρονομιά της Ελλάδας το Euro» (vids)

bet365

Ο Sir Alex θυμάται τον Παναθηναϊκό του Γουέμπλεϊ, την Εθνική του 2004 και τους δυσκολοκατάβλητους αιώνιους στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Betfair και εξασφάλισε αποκλειστικά το gazzetta.gr!

Στο πλαίσιο του προγράμματος του ανταλλακτηρίου: «Ρώτα τον Σερ Άλεξ», ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στη διάθεση του... κοινού με τον προπονητή των επιτυχιών να απαντά σε δύο ερωτήσεις που του τέθηκαν απευθείας από τους Έλληνες χρήστες του ανταλλακτηρίου.

Οι δύο καλύτερες ερωτήσεις επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες που απέστειλαν οι Έλληνες χρήστες στην Betfair. Η πρώτη ερώτηση ήταν για τις πιθανότητες επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2012 με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να απαντά: «Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, που διαθέτει εμπειρία και αυτός μπορεί να τους μεταδώσει την εμπειρία ενός τέτοιου τουρνουά. Το αποτέλεσμα του 2004 θα είναι για πάντα κληρονομιά της Ελλάδας, ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα. Νομίζω όμως ότι οι δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει από το 2004 και μετά, δηλαδή η Γερμανία και η Ισπανία, είναι φανταστικές αυτή τη στιγμή. Θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα, άλλα είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσει», τόνισε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων»!

Η δεύτερη ερώτηση που απάντησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφορούσε τον ΑΠΟΕΛ και την φετινή του πορεία στην Ευρώπη: «Με όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης τα πάντα μπορούν να συμβούν και η Λυών δεν είναι η ομάδα που ήταν κάποτε. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τύχη να περάσει, καθώς είδα κάποιους αγώνες του και έχει κάνει εξαιρετικά ματς, ειδικά στην έδρα του», ήταν η απάντηση του Σκωτσέζου τεχνικού.

Το πρόγραμμα «Ρώτα τον Σερ Άλεξ» γίνεται στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της Betfair με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής των «μπέμπηδων» καλείται τακτικά να απαντά σε ερωτήσεις τις οποίες θέτουν τα μέλη της μεγαλύτερης στοιχηματικής κοινότητας του κόσμου από διάφορες χώρες. Έτσι, η Betfair δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιρόφιλους να έρθουν λίγο πιο κοντά σε έναν ζωντανό θρύλο της βρετανικής ποδοσφαιρικής σκηνής, αλλά και ένα σύμβολο των ευρωπαϊκών πάγκων τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Δείτε παρακάτω σε video τις απαντήσεις που έδωσε στους Έλληνες χρήστες της Betfair o «Σερ» Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ερωτηθεί και πέρσι από Ελληνες χρήστες για ποια εμφάνιση ή αποτέλεσμα, εξαιρουμένου του Euro 2004, θεωρεί ως το κορυφαίο από μια ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και τότε είχε αναφερθεί στο Γουέμπλεϊ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου το 1971 κόντρα στον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ και ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, οπότε θεωρώ πως αυτό ήταν ένα κατόρθωμα για εκείνη την εποχή, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν στα ισχυρά της Ευρώπης. Με το πέρασμα των χρόνων δυσκολευόμασταν πάντα στην Ελλάδα και στα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που είναι οι ελληνικές ομάδες οι οποίες κυρίως πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για αυτό ποτέ δεν θεωρούμε δεδομένο ότι θα κερδίσουμε εκεί, αν και έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ να ξέρετε, αλλά παρά ταύτα τα έχουν καταφέρει καλά», ήταν η απάντηση του.

 

Τελευταία Νέα