«Τελικός» για Οσέρ

Λευτέρης Ντανοβασίλης
gazzetta default image fallback

bet365

Με τις εικόνες απόπειρας εισβολής των οπαδών στο «Αμπέ Ντεσάμπ» ακόμη νωπές η Οσέρ υποδέχεται την Λοριάν και σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτέλεσματος όλα είναι πιθανά...

ΟΣΕΡ: Το κλίμα στην Οσέρ μυρίζει... μπαρούτι. Η ομάδα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού (έστω και με παιχνίδι λιγότερο) και ήδη έχει περισσότερες ήττες από ό,τι σε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν. Ο Φουρνιέ αρνείται να παραιτηθεί, ενώ οι οπαδοί έχουν στραφεί εναντίον όλων και ο αγώνας με την Λοριάν αναμένεται να εξελιχθεί και πάλι σε συλλαλητήριο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος...

ΛΟΡΙΑΝ: Η Λοριάν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να σπάσει την κακή παράδοση, που έχει στο «Αμπέ Ντεσάμπ», από το οποίο δεν έχει φύγει ποτέ με νίκη. Η απουσία του Ζουφρ είναι πολύ σημαντική, με τον Γάλλο μέσο να είναι αμφίβολος, όμως αυτή είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γκουρκούφ και τους παίκτες να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν εκτός έδρας.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Οσέρ:
Σημαντικές οι απουσίες για ακόμη μία φορά για την Οσέρ. Οι βασικοί Αλέν Τραορέ (επιθετικός), Σεντρίκ Ονσμπάρ (αμυντικός) και Ανταμά Κουλιμπαλί (αμυντικός) είναι τραυματίες, ενώ ο Σιντιμπέ δεν έχει επιστρέψει ακόμη από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Λοριάν: Αρκετές και οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, όμως είναι γνωστές εδώ και καιρό. Ο Σουνού χάνει τη σεζόν, ενώ οι Ντιαρά, Κερσία και Αλιαντιέρ είναι επίσης τραυματίες. Μεγάλη θα είναι η απουσία του Ζουφρ (από τους καλύτερους της ομάδας φέτος), ο οποίος είναι αμφίβολος, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των βασικών Μονέ-Πακέ και Μπακά.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΟΣΕΡ

Οσέρ-Νανσί 1-3
Αζαξιό-Οσέρ 2-1
Οσέρ-Ντιζόν 2-2
Μπρεστ-Οσέρ 1-0
Οσέρ-Νις 2-1
Παρί-Οσέρ 3-2

ΛΟΡΙΑΝ
Λοριάν-Σοσό 1-1
Νανσί-Λοριάν 2-2
Λοριάν-Καέν 0-0
Μαρσέιγ-Λοριάν 2-1
Λοριάν-Λιόν 1-0
Μονπελιέ-Λοριάν 4-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 2-2
2009-10: 4-1
2008-09: 0-0
2007-08: 5-4
2006-07: 2-1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Οσέρ (Λοράν Φουρνιέ):
Σορέν, Μπερτό, Γκρίχτινγκ, Μπολί, Ντούντκα, Σισέ, Εντινγκά, Σαφνί, Μπεν Σαχάρ, Ολιές, Λε Ταγέ.

Λοριάν (Κριστιάν Γκουρκούφ): Οντάρ, Γκασαμά, Εκουέλε Μάνγκα, Κονέ, Μαρέκ, Ρομάο, Εμβουεμπά, Κουταντέρ, Οτρέ, Κάμπελ, Εμεγκάρα.

 

Τελευταία Νέα