Ρεάλ για Φαν Πέρσι

Γιώργος Κοντογεώργης
Ρεάλ για Φαν Πέρσι

bet365

Για τον επιθετικό της Αρσεναλ θα κινηθούν το καλοκαίρι οι Μερένγκες όπως αναφέρεται στον ισπανικό Τύπο, αφού ο 28χρονος δεν θα ανανεώσει και πιθανότατα θα πουληθεί.

Η Ρεάλ έχει στη λίστα της τον Ολλανδό για την σεζόν 2012-13 και οι άνθρωποι της διοίκησης δουλεύουν ήδη την υπόθση αφού ο 28χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στον Ζοσέ Μουρίνιο. Το συμβόλαιο του διεθνή άσου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανανεώσει, το πιο πιθανό είναι να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πρώτος σκόρερ της Premier League έχει ακριβώς το στιλ που θέλει ο Πορτογάλος. Εχει ένα ιδανικό ύψος (1,83 μ.) από τους λίγους επιθετικούς που είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης και διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Γι αυτό, ο Μουρίνιο μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό για να του μεταφέρει ότι παρακολουθεί την περίπτωσή του και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι πιθανό να γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μία πιθανή άφιξη του Φαν Πέρσι στην Μαδρίτη ίσως φέρει ανακατατάξεις στην Ρεάλ, καθώς θα δημιουργηθεί... κίνηση στην επιθετική γραμμή και ενώ έχουν ακουστεί πολλά για τον Ιγουαΐν. Από την άλλη, υπάρχει ρεπορτάζ από την Ισπανία που θέλει τους Μερένγκες να έχουν τρεις παίκτες για την θ΄ση Νο9...

 

Τελευταία Νέα