Άλλοι τρόικα, άλλοι κέρδη

Στέλλα Παπαδοπούλου
Άλλοι τρόικα, άλλοι κέρδη

bet365

Την ώρα που τα ελληνικά γήπεδα αδειάζουν το γερμανικό πρωτάθλημα βγάζει κέρδος 69,5εκ. ευρώ, 14,9 περισσότερα από την περασμένη σεζόν!

Τα γήπεδα μπάσκετ στην Ελλάδα είναι αρκετά «κρύα», ενώ οι ομάδες βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση με τους παίκτες να φεύγουν ή να αναζητούν κάποιο σύλλογο στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία το πρωτάθλημα εμφανίζει θεαματική άνοδο από τις περασμένες χρονιές. Φέτος τα κέρδη αναμένεται να ανέβουν στα 69,5εκ. Ευρώ (!), δηλαδή 14,9 περισσότερα από τη σεζόν 2010/2011.

«Αυτή είναι εξαιρετικά καλή είδηση, επειδή δεν είναι εύκολη εποχή για να κάνεις ρεκόρ στις πωλήσεις του πρωταθλήματος», τόνισε ο μάνατζερ της λίγκας Γιαν Πόμερ, για να συνεχίσει:

«Τη σεζόν 2005/2006 τα συνολικά κέρδη ήταν περίπου 34,1 εκ. ευρώ και τώρα κοντεύουμε να φτάσουμε τα 70! Η Αύξηση που κοντεύει να φτάσει το 100% , δεν είναι και τόσο σημαντική σε σχέση με τα κέρδη που έχουν άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά δείχνουμε ότι και το δικό μας είναι ελκυστικό. Οι σύλλογοι κάνουν εξαιρετική δουλειά κι αυτό δεν μπορούμε να μην το δούμε».

 

Τελευταία Νέα