Γκούλιτ: «Δύσκολη η κατάσταση με Τόρες»

Γκούλιτ: «Δύσκολη η κατάσταση με Τόρες»

Θάνος Σαρρής
Γκούλιτ: «Δύσκολη η κατάσταση με Τόρες»

bet365

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Τσέλσι, Ρουντ Γκούλιτ, τόνισε ότι ο Ντρογκμπά συνεχίζει να παίζει πολύ καλά όποτε αγωνίζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να πάρει τη θέση του Τόρες στην 11άδα των «Μπλε» όταν επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα.

Ο Ιβοριανός φορ έχει ήδη τρία γκολ στη διοργάνωση και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μανούτσο, ο οποίος είχε περάσει για ένα φεγγάρι δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του στην Τσέλσι πρέπει να συνδυαστεί με επιστροφή στην 11άδα σύμφωνα με τον «Ιπτάμενο Ολλανδό», ο οποίος δήλωσε:

«Ο Ντρογκμπά όταν παίζει, το κάνει ακόμα πάρα πολύ καλά. Είναι μία δύσκολη κατάσταση επίσης και για τους υπόλοιπους παίκτες, επειδή νομίζω ότι σε όλους αρέσει ο Τόρες, όλοι θέλουν να τον δουν να σκοράρει. Αλλά αν δεν το κάνει, τι αντίκτυπο έχει στο αποτέλεσμα; Τι αντίκτυπο έχει στο ηθικό της υπόλοιπης ομάδας;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα