Αναβλήθηκε το Καέν-Οσέρ

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Αναβλήθηκε το Καέν-Οσέρ

bet365

Το χιόνι στον γαλλικό βορρά πέφτει ασταμάτητα και η Λιγκ 1 αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης της Καέν με την Οσέρ για την 22η αγωνιστική.

Μετά την αναβολή του αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Λοριάν η Λιγκ 1 αναγκάστηκε να αναβάλει και δεύτερη αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Όλο το βράδυ το χιόνι στην Καέν δεν σταμάτησε να πέφτει με αποτέλεσμα η πόλη να... παραλύσει. Οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν λειτουργούν σήμερα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του «Μισέλ Ντ' Ορνανό» είναι καλυμμένος με χιόνι, με αποτέλεσμα ο αγώνας με την Οσέρ να μη διεξαχθεί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα