Τόρες: «Οι οπαδοί με έχουν στιγματίσει»
Ο Φερνάντο Τόρες συμπλήρωσε ένα χρόνο στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο δεν έχει δικαιώσει τους διοικούντες για την επιλογή τους έχοντας ήδη συμπληρώσει 44 εμφανίσεις με τους Μπλε και απολογισμό μόλις 5 τέρματα.
Πάντως, ο Ισπανός επιθετικός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Λονδρέζικης ομάδας που συνεχίζει να τον στηρίζει, μέσα από δηλώσεις που έκανε ενόψει του ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή, 18:00) στην έδρα της Τσέλσι:
«Σίγουρα θα ήθελα να έχω προσφέρει πολύ περισσότερα. Γι αυτό και οφείλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Τσέλσι για τη στήριξή τους. Θυμάμαι ότι σε ένα ματς με τους Γουλβς, τραγουδούσαν συνεχώς το όνομά μου παρότι καθόμουν στον πάγκο. Με στιγμάτισε αυτό το ματς. Γιατί σκέφτηκα ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παλέψω και να αλλάξω την κατάσταση. Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπό μου ήταν οι σημαντικότεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
