Στην Ίντερ ο Γκουαρίν
Ο 25χρόνος Κολομβιανός μέσος της Πόρτο επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με τη μορφή δανεισμού από τους Δράκους, ενώ η συμφωνία θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη, δηλαδή την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
Σημειώνεται πως ο Γκουαρίν βρισκόταν και στο στόχαστρο της Γιουβέντους, όμως οι Μπιανκονέρι προτίμησαν να αποκτήσει τον Μάρτιν Κάσερες και έτσι κάλυψαν όλες τις διαθέσιμες θέσεις για μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ο Γκουαρίν θα φοράει τη φανέλα της Ιντερ για τους επόμενους έξι μήνες, μέχρι το τέλος της σεζόν δηλαδή, ενώ οι δύο ομάδες θα υπογράψουν οψιόν ώστε αν πείσει οι Νερατζούρι να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 11 εκ. ευρώ. Τέλος, ο εξάμηνος δανεισμός του παίκτη θα στοιχίσει 1 εκ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
