Δεν εγγυάται η ΟΥΕΦΑ!

Gazzetta team
Δεν εγγυάται η ΟΥΕΦΑ!

bet365

Η ΟΥΕΦΑ έχει στείλει έγγραφο στον ένατο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια στήθηκαν.

Ο Κασίμης στις 13 Δεκεμβρίου είχε στείλει έγγραφο στην ΟΥΕΦΑ, για να διευκρινίσει πώς κρίνονται τα παιχνίδια ως στημένα αλλά και το πώς γίνονται οι διαβαθμίσεις. Δηλαδή πως είναι «διεφθαρμένο», «άκρως διεφθαρμένο»... Ο τακτικός ανακριτής πήρε την απάντηση του πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν ο κ. Κασίμης παραδώσει επισήμως τον φάκελο των στημένων αγώνων στους εφέτες-ανακριτές Γιώργο Καλόφωνο και Γιώργο Αυγέρη!

Αναλυτικά το έγγραφο που αποκαλύπτει η SportDay: «Η ανάλυση των αποτελεσμάτων και των αποδόσεων δεν επιτρέπει από μόνη της να αναγνωρίσουμε τα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ενεργήσει για να στήσουν μία αναμέτρηση. Έχουμε αποστείλει στην Ελληνική Ομοσπονδία τις αναφορές που μας εστάλησαν. Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε πως αν τα παιχνίδια στήθηκαν για λόγους που αφορούν το στοίχημα, τότε αυτό θα αποτυπωθεί στη διακύμανση των αποδόσεων σε μία και γενικότερα περισσότερες εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες εξετάζονται από την εταιρία που συνεργαζόμαστε και επομένως ανιχνεύονται από το σύστημα παρακολούθησης. Παρ' όλα αυτά δεν έχουμε καμία απόλυτη εγγύηση», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα της απαντητικής επιστολής της ΟΥΕΦΑ στον κ. Κασίμη!

Αυτό το έγγραφο θα είναι και το όπλο υπεράσπισης για τους κατηγορούμενος. Μένει να φανεί αν από όσα καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΥΠ προκύπτουν αρκετά στοιχεία για την καταδίκη των συλληφθέντων, ειδικά από τη στιγμή που δεν εμφανίζονται μάρτυρες κατηγορίας.

 

Τελευταία Νέα