Ανατροπή και «τριάρα» η Ρεάλ (vid)
Και τούτη τη φορά οι Μαδριλένοι δέχτηκαν γκολ. Αυτό συνέβη για 10η διαδοχική αγώνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Τους το έβαλε με κοντινό πλασέ ο Λαφίτα (10'), ο οποίος έχει σκοράρει απέναντι τους τα τρία από τα 20 συνολικά γκολ που μετράει στην καριέρα του. Οπως ήταν επόμενο ακολούθησε η δυναμική αντίδραση των γηπεδούχων.
Η αρχή έγινε με τον Κακά (31') που σημείωσε το τέταρτο φετινό γκολ του, σκοράροντας για τρίτη φορά κόντρα στους Αραγόνες. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, σειρά πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (48') να βρει δίχτυα για 31η φορά σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια! Η μπάλα βράθηκε στα πόδια του (ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ) από ασίστ του για δεύτερο σερί ματς εξαιρετικού Εζίλ (όπως και στο Κύπελλο με τη Μπαρτσελόνα). Ο Τούρκος μέσος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (3-1) με πολύ όμορφο γκολ στο 55'.
Αυτό το γκολ ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα και το 100 εντός έδρας των Μαδριλένων από τότε που τους έχει αναλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα είναι πως έκαναν ρεκόρ παραγωγικότητας για 20ή αγωνιστική. Εφτασαν τα 70 και ξεπέρασαν τα 67 της σεζόν 1941-'42 που είχε αντίστοιχα η Βαλένθια! Επίσης ο Ικερ Κασίγιας συμπλήρωσε τις 440 συμμετοχές στη λίγκα, ξεπέρασε τον Φερνάντο Ιέρο και βρέθηκε στην 3η σχετική θέση στην ιστορία της Ρεάλ.
Οσο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρέμεινε στην ουρά, με τον τέως κόουτς της ΑΕΚ να μετράει μέχρι στιγμής δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στη νέα περιπέτεια της καριέρας του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.