«Νοκ άουτ η Μαδρίτη»

Γιώργος Βροντάκης
«Νοκ άουτ η Μαδρίτη»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλή στη Βαρκελώνη αλλά δεν πήρε την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Δείτε στο gazzetta.gr όλα τα ισπανικά πρωτοσέλιδα.

Η «Βασίλισσα» έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει στο σκορ όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε δύο γκολ και πήγε στην ανάπαυλα με 2-0. Στην επανάληψη, όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει και δεν ήθελε και πολύ για να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Οι εφημερίδες της Ισπανίας δεν είναι αυτή τη φορά τόσο... εχθρικές με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Η Μαδριλένικη εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ήταν νοκ άουτ» τονίζοντας πως: «Η Μπαρτσελόνα ήταν αγνώριστη και απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας φοβισμένος διαιτητής έβλαψε την Ρεάλ. Ο Πέπε δεν πήρε το μάθημα του».

Περίπου το ίδιο πρωτοσέλιδο έχει και η καταλανική «Sport» που γράφει: «Η Μαδρίτη είναι νοκ άουτ» που σε πιο ελεύθερη μετάφραση μπορεί και να χρησιμοποιηθεί: «Η Μαδρίτη είναι τάβλα» , αφού πρόκειται για... οπαδικό έντυπο. Μάλιστα, έχει ως υπότιτλο: «Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη ομάδα συνολικά και στα 180 λεπτά»!

Η «El Mundo» κρατάει μια πιο αντικειμενική στάση χωρίς να θέλει να «ανάψει τα αίματα» μιας και έχει πρωτοσέλιδο: «Στα ημιτελικά», έχοντας μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίζει. Στη συνέχεια γράφει: «Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε μετά από ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι με γκολ των Πέδρο και Αλβες. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε πολύ καλά αλλά ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και παραδόθηκε».

Η εφημερίδα «As» έχει στην πρώτη της σελίδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και γράφει με μεγάλα γράμματα: «Μπορείς το καλύτερο», αναφερόμενη φυσικά στη Ρεάλ! Τέλος, η «la vanguardia» αναφέρει πως: «Η δουλειά έγινε»!

 

Τελευταία Νέα