«Τα πουτ...κια μας από το Μπερναμπέου»!

Γιώργος Βροντάκης
«Τα πουτ...κια μας από το Μπερναμπέου»!

bet365

Το τρίτο ημίχρονο του clasico παίζεται στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων με κράξιμο στη Ρεάλ και «πικάντικους» τίτλους. Δείτε στο gazzetta.gr πως κυκλοφόρησαν τα Καταλανικά και Μαδριλένικα έντυπα!

Η Μπαρτσελόνα για άλλη μια φορά έκανε πράξη την ατάκα: «Στο clasico της Ισπανίας παίζουν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα στο τέλος επικρατούν οι Καταλανοί»! Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν νωρίς με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Πεπ Γκουαρντιόλα γύρισαν το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για το Copa Del Rey. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Μπάρτσα νίκησε με 2-1 χάρη σε τέρματα του Πουγιόλ και του Αμπιντάλ.

Μια ιστορία χωρίς τέλος...

Η «Βασίλισσα» του Ζοσέ Μουρίνιο έπαιξε πολύ σκληρά ως αντιαθλητικά και για αυτό το λόγο «τρώει κράξιμο» ακόμα και από την δική της (Μαδριλένικη) εφημερίδα, την Marca. Το εν λόγω έντυπο κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: «Η ατέλειωτη ιστορία» και συνεχίζει: Ο Μουρίνιο εξακολουθεί να μην μπορεί να νικήσει και τα επιχειρήματα κατά της Μπαρτσελόνα τελειώνουν. Ο Ικερ (Κασίγιας) και ο Ρονάλντο την έσωσαν από ένα νέο ναυάγιο», ενώ η Marca κατακρίνει και την ενέργεια του Πέπε να πατήσει το χέρι του Μέσι: «Απαράδεκτος ο Πέπε», γράφει το «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο.

Η Μουρινιάδα...

Η άλλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η «As» κατακρίνει και αυτή τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και το σύστημα που επέλεξε να ξεκινήσει το clasico. «Mourinhada y lo de siempre» είναι ο τίτλος της που σημαίνει: «Η Μουρινιάδα συνεχίζεται...», ενώ γίνεται πιο επικριτική στη συνέχεια γράφοντας: «Ο Αλτιντοπ, ο Καρβάλιο και ο αχυρώνας».

«Ήρωες και κακοποιοί»

Πάμε τώρα και στις Καταλανικές εφημερίδες με την πιο... ήπια την «El Mundo Deportivo» που ίσως έχει τον πιο ακριβοδίκαιο τίτλο για το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. «Ήρωες και κακοποιοί», είναι ο τίτλος του εντύπου και φυσικά αναφέρεται στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στη συνέχεια στο πρωτοσέλιδο γράφει: «Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το ποδόσφαιρο παρά την βία και είναι με το ένα πόδι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Πέπε ήταν δημόσιος κίνδυνος»!

«Οι πουτ... που αγαπάμε από το Μπερναμπέου»

Τον πιο ακραίο τίτλο έχει χωρίς αμφιβολία η καταλανική «Sport». Η εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας πρωτοσέλιδο τον Πουγιόλ να πανηγυρίζει και γράφει: «Los putos amos del Βernabeu», το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Αφενός σε ελεύθερη μετάφραση: «Τα πουτ...κια μας από το Μπερναμπέου» και αφετέρου «Τα γα...α αφεντικά από το Μπερναμπέου», φράση που είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα ο Γκουαρδιόλα για τον Μουρίνιο, θέλοντας να πει ότι το παίζει αφεντικό!

Τέλος, η «La Vanguardia» γράφει για: «Μάθημα στο Μπερναμπέου»!

 

Τελευταία Νέα