«Καρακάξα» ο Σισέ!

Gazzetta team
«Καρακάξα» ο Σισέ!

bet365

Το πείραμα του Ντεμπά Μπα από από την Χόφενχαϊμ αποδείχθηκε 100% πετυχημένο για την Νιούκαστλ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του επίσης Σενεγαλέζου Παπίς Ντεμπά Σισέ από την Φράιμπουργκ.

Οι «Καρακάξες» επιβεβαίωσαν την συμφωνία με την γερμανική ομάδα και τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πεντέμισι χρόνων με την Νιούκαστλ. Για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δαπανήθηκαν περίπου 10 εκατομμύρια λίρες. ) 26χρονος Σισέ έχει πετύχει 9 γκολ σε 17 συμμετοχές με την ουραγό της Μπουντσελίγκα και οι άνθρωποι της Νιούκαστλ βλέπουν στο πρόσωπό του μία περίπτωση... ανάλογη του Μπα, με τον οποίο αναμένεται να συνθέσει εκρηκτικό δίδυμο! «Μίλησα στον Ντεμπά για τον Παπίς και δεν μπορεί να περιμένει να σμίξει μαζί του στην Νιούκαστλ!», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου!

Ο Σισέ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 9, για το οποίο δήλωσε ότι: «Γνωρίζω την τεράστια σημασία αυτής της φανέλας και όταν μίλησα με τον προπονητή μου την ξεκαθάρισε. Θα του φερθώ με σεβασμό και ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ενώ τόνισε ότι αποτελεί τιμή για αυτόν που θα παίξει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο Πάρντιου αποκάλυψε ότι ο Σενεγαλέζος αποτελούσε πρώτη του επιλογή από τότε που έφυγε ο Άντι Κάρολ για την Λίβερπουλ, αλλά δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι λόγω έλλειψης χρημάτων. 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα