«Ο αδερφός μου Ράιαν είναι σκουλήκι»

«Ο αδερφός μου Ράιαν είναι σκουλήκι»

Gazzetta team
«Ο αδερφός μου Ράιαν είναι σκουλήκι»

bet365

Ο Ρόντρι Γκιγκς άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά για την σχέση που διατηρούσε ο αδερφός του Ράιαν με την σύζυγό του. Ο Ρόντρι μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτοντας ότι ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη.

«Ο Ράιαν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι τίποτα ως άνδρας. Είναι ένα σκουλήκι, μία νυφίτσα. Η Νατάσα (η σύζυγός του) ήταν όλη μου η ζωή και αυτός υποτίθεται ότι ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα Sun ο Ρόντρι, για την σχέση του αδερφού του με την σύζυγο του.

O Ρόντρι Γκιγκς στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο αδερφός του δεν έχει ζητήσει συγνώμη: «Πάντα πίστευα ότι ήταν σπουδαίο άτομο, τώρα όμως ξέρω ότι δεν είναι. Είναι ντροπή. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη και είναι καλό που γνωρίζω ότι κατέστρεψε τη ζωή μου μόνο και μόνο για το σεξ. Το πιο σκληρό πράγμα ήταν να τους φαντάζομαι μαζί. Όταν κάποιος είναι ο ήρωας σου για το περισσότερο κομμάτι της ζωής σου και μετά ανακαλύπτεις ότι σου έλεγε ψέματα και σε εξαπατούσε, και ότι κοιμόταν με τη γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου, αυτό είναι επώδυνο».

Τέλος, αποκάλυψε πως κάνει προσπάθειες να τα ξαναβρεί με την σύζυγο του: «Αγαπώ τη Νατάσα, είναι η γυναίκα μου, θέλω να προσπαθήσω να σώσω το γάμο μου. Αν μπορέσω θέλω να αποκτήσω μία καλή οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία».

 

Τελευταία Νέα