Τα Όσκαρ του Campionato (vid)

Τα Όσκαρ του Campionato (vid)

bet365

Γιουβέντους και Μίλαν συνεχίζουν χέρι-χέρι, η Ουντινέζε αντέχει, Ιντερ-Ρόμα-Νάπολι ανεβαίνουν, η Λάτσιο διασύρθηκε. Το gazzetta.gr καταγράφει την 17η αγωνιστική του Campionato.

ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη δεν υπήρξε αυτή τη φορά, αλλά είδαμε αρκετά με πολύ ωραίο θέαμα. Το καλύτερο από όλα ήταν αυτό ανάμεσα σε Παλέρμο και Νάπολι. Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν από τα πρώτα λεπτά, τρία υπέροχα γκολ για τους Παρτενοπέι για να φτάσουν στο 0-3 και να σπάσουν αρνητική παράδοση... πολλών δεκαετιών, πολύ όμορφο και το γκολ του Μίκολι με το οποίο μείωσε σε 1-3. Γρήγορος ρυθμός, πάνω-κάτω η μπάλα, πολλές ευκαιρίες, τέσσερα γκολ!

ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ: Από την αρχή της σεζόν άκουσε πολλά από οπαδούς της Ιντερ και Τύπο. Δικαίως καθώς ο Ντιέγκο Μιλίτο έχανε ευκαιρίες που δε χάνονται σε ορισμένα ματς, ενώ σε κάποια άλλα ήταν παντελώς ακίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Αργεντίνος, όμως, δείχνει στις τελευταίες αγωνιστικές να βρίσκει τον καλό του εαυτό και στο 5-0 επί της Πάρμα τα έκανε όλα! Δύο γκολ, μία ασίστ, μέσα σε όλες τις φάσεις και όλα αυτά μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Μίλαν!

Β' ΡΟΛΟΥ: Η εξάρτηση της Μίλαν από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι, πλέον, μεγαλύτερη από ό,τι θα περίμενε κανείς. Οι Ροσονέρι περιμένουν από τον Σουηδό να σκοράρει -όπως έκανε και στο Μπέργκαμο και όπως κάνει από την αρχή της σεζόν καθώς είναι πρώτος σκόρερ με 12 γκολ- αλλά και να φτιάχνει γκολ για τους συμπαίκτες του. Οπως έκανε, δηλαδή, σε ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς με ωραία ενέργεια και ασίστ έδωσε έτοιμο το 0-2 στον Μπόατενγκ.

ΑΤΑΚΑΣ: Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος των αγώνων δεν υπήρξε κάποια δήλωση που να ξεχώρισε, όπως τις προηγούμενες εβδομάδες. Γι' αυτό θα μπει στη συγκεκριμένη κατηγορία ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που την παραγομή του αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, έβαλε... φωτιά από νωρίς στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ιντερ.

«Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε απολύτως σοβαροί στο Μπέργκαμο γιατί η Αταλάντα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Ιντερ»!

ΓΚΟΛ: Μετά το 1' 20'' στο βίντεο που ακολουθεί -με όλες τις φάσεις από τη νίκη της Νάπολι στο Παλέρμο- μπορεί ο καθένας να θαυμάσει την γκολάρα του Εντίνσον Καβάνι! Ένα γκολ που δεν πανηγύρισε, ένα γκολ που χειροκρότησαν και οι οπαδοί των Σικελών!

CASTING ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Η παρουσία του Φρέι στη θέση του τερματοφύλακα σε ό,τι αφορά την καλύτερη 11άδα της 17ης αγωνιστικής του Campionato φανερώνει πόσα γκολ κινδύνεψε να δεχθεί η Τζένοα στην ήττα με 3-0 από την Κάλιαρι. Οι καλύτεροι 11 αυτής της εβδομάδας ήταν οι εξής.

Σεμπάστιαν Φρέι (Τζένοα)
Ντούσαν Μπάστα (Ουντινέζε)
Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν)
Αντρέα Εσπόζιτο (Λέτσε)
Μαριάνο ντε Αλμέιδα Αντζελο (Σιένα)
Ρίκι Άλβαρεζ (Ιντερ)
Αντρέα Κοσού (Κάλιαρι)
Βάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι)
Ματία Ντέστρο (Σιένα)
Ντιέγκο Μιλίτο (Ιντερ)
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Η αρνητική απάντηση του Μάρκο Μποριέλο στην πρόταση της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2010 και η συμπεριφορά του στο περσινό ματς των δύο ομάδων, με το χτύπημα εκτός φάσης στον Κιελίνι, δεν έχουν ξεχαστεί από τους τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας. Κι αυτό αποδείχθηκε στον αγώνα με την Λέτσε καθώς στο πέταλο σήκωσαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε: «Μποριέλο, ένας μισθοφόρος χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια»!



ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ: Ο Μάριους Στανκεβίτσιους ήταν η απόλυτη τραγωδία στον αγώνα της Λάτσιο με τη Σιένα. Ο Λιθουανός αμυντικός παρέπαιε, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, υπέπεσε και σε πέναλτι και... συνέβαλε τα μέγιστα στο να διασυρθεί η ομάδα του με 4-0 στην Τοσκάνη!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 37
2. Γιουβέντους 37
3. Ουντινέζε 35
4. Λάτσιο 30
5. Ιντερ 29
6. Νάπολι 27
7. Ρόμα 27
8. Κατάνια 22
9. Φιορεντίνα 21
10. Κάλιαρι 21
11. Παλέρμο 21
12. Τζένοα 21
13. Αταλάντα 20
14. Κιέβο 20
15. Πάρμα 19
16. Σιένα 18
17. Μπολόνια 18
18. Νοβάρα 12
19. Τσεζένα 12
20. Λέτσε 9

* Η Αταλάντα άρχισε με -6.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο (14/1)
Κατάνια-Ρόμα (21:45)
Κυριακή (15/1)
Λάτσιο-Αταλάντα (13:30)
Τσεζένα-Νοβάρα (16:00)
Κιέβο-Παλέρμο (16:00)
Φιορεντίνα-Λέτσε (16:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (16:00)
Γιουβέντους-Κάλιαρι (16:00)
Πάρμα-Σιένα (16:00)
Μίλαν-Ιντερ (21:45)
Δευτέρα (16/1)
Νάπολι-Μπολόνια (21:45)

 

Τελευταία Νέα