Κινέζοι για Σαλγάδο!
Ο 36χρονος Ισπανός αποτελεί... θύμα των περικοπών στο Ίγουντ Παρκ και οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν προσπαθούν να αποφύγουν το μπόνους συμμετοχών, το οποίο θα πάρει αν παίξει λίγες ακόμα φορές. Ο Στιβ Κιν του έδωσε την... ευλογία του για να βρει άλλη ομάδα και στα αυτιά του ηχούν... σειρήνες από την Άπω Ανατολή!
Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το όνομα της ομάδας, ωστόσο οι Άγγλοι αναφέρουν ότι υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά οι Κινέζοι θα καταφέρουν να του αποσπάσουν το «ναι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
