Πρώτα η ζωή μετά η μπάλα
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν τόνισε: «Ήταν κάτι απροσδόκητο για μένα. Το σημαντικότερο πράγμα είναι που ζω. Θα πρέπει να περιμένω έξι μήνες για να παίξω ξανά. Περπατάω, περπατάω, περπατάω και κάνω τόσα χιλιόμετρα που στο τέλος θα φτάσω ως το Μπάρι», είπε με δόση χιούμορ.
Όσο για τη στενή φιλία που τον συνδέει με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ο Κασάνο πρόσθεσε: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Έχω πολύ καλή σχέση με όλους στη Μίλαν. Είναι περίεργο ότι έχω με όλου καλή σχέση, αλλά αυτό είναι αλήθεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
