Ανρί... η επιστροφή!

Ανρί... η επιστροφή!

Gazzetta team
Ανρί... η επιστροφή!

bet365

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Τιερί Ανρί, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τον δίμηνο δανεισμό του μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ο Γάλλος επιθετικός πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία πραγματοποιεί προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς οι Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς στους οποίους ανήκει δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο.

Ο Ανρί συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Βενγκέρ και οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα επιστροφής του Γάλλου φορ στον σύλλογο που δοξάστηκε με τον Αλσατό τεχνικό να βλέπει στο πρόσωπο του Ανρί τον παίκτη που μπορεί να δώσει την έξτρα λύση στη γραμμή κρούσης ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη εξάρτηση από τον Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα με τον παίκτη να είναι θετικός και την Άρσεναλ να καλύπτει τις 70,000 λίρες με τις οποίες αμείβεται εβδομαδιαίως από την ομάδα της Νέας Υόρκης για τους επόμενους δύο μήνες.

Ιθύνοντας της Άρσεναλ αργά χθες το βράδυ αποκάλυψε στο BBC πως οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν πως η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Ανρί στο Βόρειο Λονδίνο αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα