Μήνυσε τη FIFA η Σιόν!
Η FIFA είχε στείλει «τελεσίγραφο» στην Σιόν, προειδοποιώντας πως αν δεν σταματήσει να διαμαρτύρεται κατά της UEFA για τον αποκλεισμό της από το Europa League, θα προβούν στον αποκλεισμό όλων των Ελβετικών ομάδων από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έτσι λοιπόν, η Σιόν απάντησε πριν από λίγο στο τελεσίγραφο της FIFA υποβάλλοντας μήνυση στα μέλη της ομοσπονδίας και κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να υποκύψουν στις πιέσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι ο εκβιασμός παραβιάζει τους βασικούς κανόνες δικαίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
