Το πάρτι του Ρόμαν!

Το πάρτι του Ρόμαν!

Gazzetta team
Το πάρτι του Ρόμαν!

bet365

Ένα μεγαλοπρεπέστατο πάρτι στο πολυτελές γιότ του για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σχεδιάζει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Μπορεί το ίδιο απόγευμα η Τσέλσι να αντιμετωπίζει στο Στάμφορντ Μπριτζ την Άστον Βίλα για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο Ρώσος μεγιστάνας δεν αναμένεται να βρεθεί στα VIP του γηπέδου. Κι αυτό γιατί η αλλαγή του χρόνου θα τον βρει στην Καραϊβική μαζί με άλλους 300 καλεσμένους σε ένα πάρτι για... λίγους!

Ο Αμπράμοβιτς θα δαπανήσει το... ευτελές ποσό των 5 εκατομμυρίων λιρών για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο υπερωκεάνιο «Eclipse» που θα διαρκέσει από τις 10 το βράδυ ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Red Hot Chili Peppers που με τη μουσική τους θα διασκεδάσουν τους εκλεκτούς καλεσμένους του Αμπράμοβιτς σε συνδυασμό με καλό φαγητό, άφθονο αλκοόλ και αρκετά πυροτεχνήματα που θα... εκτοξευθούν στον ουρανό της Καραϊβικής τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι τις τελευταίες μέρες περνάει στην Καραϊβική τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του παρέα με την Ντάσα Ζούκοβα και τον δίχρονο γιό τους Άαρον.

 

Τελευταία Νέα