Χαρτ: «Αισθανόμαστε πίεση»

Gazzetta team
Χαρτ: «Αισθανόμαστε πίεση»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ αποκάλυψε πως αυτός και οι συμπαίκτες του αισθάνονται πίεση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Σίτιζενς» μείνανε... άσφαιροι στην παραδοσιακή Boxing Day κόντρα στη Γουέστ Μπρομ με αποτέλεσμα να δουν τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ να τους πιάσει στην κορυφή με 45 βαθμούς, κάτι που σήμανε... συναγερμό.

«Σαφώς και αισθανόμαστε πίεση. Όλοι βρισκόμαστε κάτω από πίεση μετά το ματς με τη Γουέστ Μπρομ. Αλλά ανταποκρινόμαστε σωστά σε αυτή, κάτι που βελτιώνει την κατάσταση», σχολίασε ο Χαρτ.

Παράλληλα ο τερματοφύλακας της Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας πρόσθεσε πως παρά τη λευκή ισοπαλία στο Χόθορνς, η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είμαστε στην κορυφή, παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν, συνεπώς αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Βέβαια δεν θα είναι εύκολα, κι αυτό έχει αποδειχτεί καθώς όλες οι ομάδες έχουν τους δικούς τους στόχους, κάτι που κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα