Ολου του κόσμου οι μεταγραφές!

Θάνος Σαρρής
Ολου του κόσμου οι μεταγραφές!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα πιο... hot ποδοσφαιρικά ονόματα του πλανήτη που ενδέχεται να αλλάξουν φανέλα τον Ιανουάριο και τις ομάδες που αναζητούν το «μπαμ» του χειμώνα!

Με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ανζί να ψάχνουν... τρόπο να ξοδέψουν τα χρήματά τους, το μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα έχει πάρει διαφορετικό χρώμα! Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, με άλλες να ευσταθούν και άλλες όχι. Το βέβαιο είναι ότι οι προσπάθειες για το «μπαμ» του Ιανουαρίου θα γίνουν από αρκετές πλευρές και ευκαιρίες σίγουρα υπάρχουν. Το gazzetta.gr συγκέντρωσε το πιο... καυτό top ten και το παρουσιάζει!
Κάρλος Τέβες
Τα προβλήματα στις σχέσεις του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι είναι γνωστά. Ο Αργεντινός αποτελεί ένα από τα πλέον... καυτά ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά του Ιανουαρίου. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να τον δώσει με μεταγραφή και όχι δανεικό, με την Μίλαν να αποτελεί έναν από τους βασικούς διεκδικητές, αλλά επιμένει σε αρχική πρόταση δανεισμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να έχει αποσυρθεί από την διεκδίκησή του, ενώ στο παιχνίδι έχει μπει ξανά και η Κορίνθιανς!
Αλεξάντρε Πάτο
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ η... νεόπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη για το «μπαμ» του χειμώνα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μίλαν για τον Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξέφρασε δημόσια τα «παράπονά» του για τον προπονητή των ροσονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και σε συνδυασμό με την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων από τον Αντσελότι, ο Πάτο δείχνει να το... παίρνει απόφαση! Στο φετινό Πρωτάθλημα έχει 8 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ.
Νεϊμάρ
Πρωταγωνίστησε σε μεταγραφικό θρίλερ με... συμπρωταγωνιστές την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα πριν από λίγο καιρό και επανήλθε δυνατά στο μεταγραφικό προσκήνιο μετά το χθεσινό (27/12) δημοσίευμα της καταλανικής Sport που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπάρτσα. Στη συνέχεια, διέρρευσε ότι οι Καταλανοί πλήρωσαν 10 εκατομμύρια ευρώ μπροστά, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο όταν αποφασίσει η Σάντος να τον πουλήσει. Ο αντιπρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Γιόρντι Καρδονέρ, το διέψευσε. Το πενταετές συμβόλαιο που υτέγραψε πρόσφατα με τη Σάντος, μετά την φούσκα της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν αρκετό για να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του!
Κακά
Οι... Λονδρέζοι φέρονται να σκοτώνονται για την απόκτησή του και παρότι οι συνεχείς υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλα τα μέτωπα είναι πολλές, υπάρχουν -σύμφωνα με τους Ισπανούς- πιθανότητες να αποχωρήσει. Ο Βίλας Μπόας (Τσέλσι), ο Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), αλλά και ο Χάρι Ρέντναπ (Τότεναμ) αν τελικά καταφέρει να πουλήσει τον Παβλιουτσένκο αποτελούν κάποιους από τους θαυμαστές του, ενώ πρόσφατα στο παιχνίδι φέρεται να μπήκε και η Παρί. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να έχει καταφέρει να καθιερωθεί, αλλά με τα τωρινά δεδομένα αυτό φαντάζει δύσκολο.
Εντέν Αζάρ
Όπου μεγάλο όνομα, μέσα και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να ξοδέψει εναγωνίως και το δείχνει! Το μεγάλο αστέρι του βελγικού ποδοσφαίρου και της Λιλ αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα και οι Γάλλοι, σύμφωνα με τα σενάρια, σκέφτονται δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και... μετρητά στη συνέχεια! Σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη ωστόσο, στο κόλπο βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια και να τον αφήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς στους λιλουά, ενώ τον... γλυκοκοιτάζει και η Τσέλσι. «Το μέλλον του διαγράφεται σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Σίτι, η Μίλαν, η Ίντερ ή η Γιουβέντους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του.
Άντρεϊ Αρσάβιν
Ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε πρόσφατα από τον Ρώσο να κάνει υπομονή, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να μένει στον πάγκο, έχοντας ξεκινήσει σε μόλις έξι ματς φέτος και κάνοντας τον κόσμο να μουρμουράει σχετικά την... εργατικότητά του. Η εξέλιξη της καριέρας του στους «Κανονιέρηδες» είναι πτωτική και και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος με το ότι δεν παίζει και είναι πιθανόν να αποχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο. Η πρώην ομάδα του, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φέρεται να εδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του, όπως και η πάμπλουτη Ανζί!
Φλορεντίν Μαλουντά
Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «Μπλε» και δήλωσε ξεκάθαρα πως: «δεν είμαι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής μου. Είναι πολύ λίγος σε σχέση με τις φιλοδοξίες που έχω και αν είναι απαραίτητο θα φύγω». Ο Βίλας Μπόας θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, ο ίδιος βλέπει ότι δύσκολα θα παίξει βασικός, αλλά όταν ρωτήθηκε για την Ανζί που που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τόνισε πως δεν μπορεί να προφέρει ούτε καν το όνομά της. Δείχνει ωστόσο θετικός στην προοπτική της Παρί!
Χουλκ
Αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό το πιο «καυτό» όνομα της Πόρτο. Ωστόσο, τα απίστευτα χρήματα που ζητούν οι «Δράκοι» για να τον παραχωρήσουν έχουν... απομακρύνει αρκετές ομάδες. Ο Γκέρμαν Τκατσένκο, σύμβουλος της Ανζί, αποκάλυψε ότι η ομάδα από το Νταγκεστάν είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά τα 70 εκατομμύρια που ήθελε η ομάδα του φάνηκαν υπερβολικά μέχρι και στους Ρώσους! Άρσεναλ, Ίντερ, και οι... πλούσιες Ανζί, Παρί και Μάλαγα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά η ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ και η αδιαλλαξία των Πορτογάλων, περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Η άφιξη του Αντσελότι, σε συνδυασμό με την διακαή επιθυμία του Λεονάρντο να τον φέρει στο Παρίσι, ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα.
Τζακ Ρόντγουελ
Έχει χαρακτηριστεί ως «νέος Φρανκ Λάμπαρντ» και για αυτόν ακριβώς το ρόλο φημολογείται ότι τον θέλει ο Αντρέ Βίλας Μπόας στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο. Ο 20χρονος Άγγλος μέσος, έδειξε πρόσφατα ότι έχει μέλλον και στην Εθνική και διανύει μία εξαιρετική χρονιά. Οι Άγγλοι έχουν... προβλέψει πρόταση των «Μπλε» για την απόκτησή του μέσα στον Ιανουάριο, ενώ στο ταλέντο του πιστεύει πολύ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα