Στους 10 χειρότερους ο Ριέρα

Κώστας Παλαιολόγος
Στους 10 χειρότερους ο Ριέρα

bet365

Στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών, που έχουν απογοητεύσει με την απόδοσή τους στο πρώτο εξάμηνο στο τουρκικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται ο Ισπανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι Άλμπερτ Ριέρα σύμφωνα με δημοσίευμα του «goal.com».

Με μία καθόλου κολακευτική για τον ίδιο επίδοση εμπλέκεται το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα στον τουρκικό Τύπο.

Σύμφωνα με την τουρκική έκδοση του «goal.com» ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, συγκαταλέγεται στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών, που έχουν απογητεύσει με τις εμφανίσεις τους στη γειτονική χώρα από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γείτονες, μάλιστα, έχουν την φωτογραφία του Ισπανού μέσου στο σχετικό τους θέμα.

Η πραγματικότητα είναι ότι με την μεταγραφή του Ισπανού αριστεροπόδαρου στην Γαλατασσαράι στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη οι γείτονες είχαν μεγάλες προσδοκίες για τον 30χρονο παίκτη, ο οποίος με την μέχρι τώρα απόδοσή του και την συνολική του προσφορά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τον προπονητή της Φατίχ Τερίμ και τους παράγοντες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης που τον πίστεψαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα