Kαλύτερη 11άδα, όπως λέμε... Μπάρτσα!

Gazzetta team
Kαλύτερη 11άδα, όπως λέμε... Μπάρτσα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα... πάντα εκτός από το Κύπελλο και η γαλλική εφημερίδα Equipe συμπεριέλαβε έξι παίκτες της στην καλύτερη 11άδα για το 2011!

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η Equipe ανακοίνωσε την καλύτερη 11άδα γιατην χρονιά που φτάνει στο τέλος της. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που να συμμετέχουν και ευρωπαϊκές ομάδες, όπως Euro ή Μουντιάλ, η επιλογή έγινε με βάση τις συλλογικές επιτυχίες και η Μπάρτσα είχε την τιμητική της!

Άλβες, Πικέ, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αποτελούν τους παίκτες των Καταλανών για την ιδανική ομάδα, στην οποία βρίσκονται επίσης οι Μαρσέλο και Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου.
Πέραν των δικών της επιλογών, η Equipe ζήτησε και από τον κόσμο να ψηφίσει, με τις διαφορές να είναι αισθητές! Οι φίλαθλοι άφησαν εκτός τους Νόιερ, Βίντιτς, Μαρσέλο, Μπούσκετς και Σίλβα και επέλεξαν στη θέση τους τους Κασίγιας, Ράμος, Αμπιντάλ, Φάμπρεγας και Μπενζεμά, έχοντας στην καλύτερη 11άδα μόνο παίκτες της Ρεάλ και της Μπάρτσα!
 

Τελευταία Νέα