Γκολ ο Ρονάλντο, τίτλους ο Μέσι!

Gazzetta team
Γκολ ο Ρονάλντο, τίτλους ο Μέσι!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε περισσότερα γκολ από τον Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2011, ωστόσο ο Αργεντινός ήταν εκείνος που... γέλασε τελευταίος, κατακτώντας πέντε τίτλους!

Τα δύο αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα αποτελούν τις αιχμές του δόρατος των ομάδων τους και οι συγκρίσεις σε όλους τους τομείς είναι αναπόφευκτες!
Το 2011 φεύγει, με τον Κριστιάνο να σπάει τα κοντέρ στο σκοράρισμα. Σε όλες τις διοργανώσεις με την «βασίλισσα» και την Εθνική έχει πετύχει 60 γκολ σε 60 ματς. Ο μέσος όρος του είναι δηλαδή ένα γκολ ανά παιχνίδι, γεγονός που φαντάζει απλησίαστο, ενώ οι τρομερές επιδόσεις του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δείχνουν ότι είναι πιθανόν να ξεπεράσει τα 40 γκολ που πέτυχε πέρυσι στην Primera Divison, αριθμός που δεν έχει προηγούμενο!
Παράλληλα, με 43 γκολ στο Πρωτάθλημα Ισπανίας μέσα σε μια ημερολογιακή χρονιά έγραψε το δικό του ρεκόρ, σπάζοντας το αντίστοιχο του Μέσι από το 2010, με 42 τέρματα! Η ικανότητά του σκοράρισμα είναι αναμφισβήτητη, όπως και η κλάση του. Παρόλα αυτά, σε συλλογικό επίπεδο ο Πορτογάλος κλείνει τη χρονιά έχοντας μόνο έναν τίτλο, το Κύπελλο Ισπανίας.
Ο Ρονάλντο μέσα στο 2011
ΔιοργάνωσηΣυμμετοχέςΓκολΑσίστ
Πρωτάθλημα344312
Τσάμπιονς Λιγκ1054
Κύπελλο750
Εθνική Πορτογαλίας971
Σύνολο606017
Ο Λιονέλ Μέσι από την πλευρά του, έχει πετύχει συνολικά 12 γκολ λιγότερα από τον άσο της Ρεάλ, αν και μπορεί κανείς να πει ότι είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα. Ο Λέο είναι πιστός στα... ραντεβού του με τους τίτλους και όταν η μπάλα «καίει» είναι εκεί για να δώσει τη λύση. Σκοράρει στα περισσότερα σημαντικά ματς, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο που αρκετοί εστιάζουν ακριβώς σε αυτό το σημείο όταν φτάνει η ώρα της... κρίσης: Ότι δηλαδή στα μεγάλα ματς αρκετές φορές δεν είναι αυτός που περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας του.
Ο Αργεντινός έχει επίσης περισσότερες ασίστ, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στους τίτλους. Ο μοναδικός που έχασε την χρονιά που πέρασε ήταν το Copa Del Rey και στη συνέχεια μάζεψε πέντε! Πρωτάθλημα Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης και... κερασάκι το Παγκόσμιο Συλλόγων, ενώ τα ποσοστά του μέσα στη χρονιά «χάνουν» από την Εθνική Αργεντινής, στην οποία η υποστήριξη και ο ρόλος του δεν είναι όπως στην Μπάρτσα.
Ο Μέσι μέσα στο 2011
ΔιοργάνωσηΣυμμετοχέςΓκολΑσίστ
Πρωτάθλημα363112
Τσάμπιονς Λιγκ11125
Κύπελλα10124
Εθνική Αργεντινής1345
Σύνολο705928
 

Τελευταία Νέα