Άκυρο στους Μπλε που ήθελαν να γίνουν «Reds»(pics)
Στην Τσέλσι κάποιοι παίκτες θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους στον Τζον Τέρι μιμούμενοι τους συναδέλφους τους στην Λίβερπουλ, ωστόσο η διοίκηση των Μπλε έκρινε πως αυτή η κίνηση δεν ήταν η πρέπουσα, καθώς υπάρχουν άλλοι τρόποι να δείξουν την στήριξή τους στον αρχηγό της ομάδας.
Οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν επιλέξει να φορέσουν μπλουζάκια με τον Σουάρες, δείχνοντας έτσι ότι τον στηρίζουν και δεν θεωρούν δίκαιη την τιμωρία του για την συμπεριφορά του στον Πατρίκ Εβρά, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.
Αντίστοιχες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο αρχηγός των Λονδρέζων, Τζον Τέρι, και αρκετοί μέσα στην ομάδα θέλησαν να αντιγράψουν την Λίβερπουλ. Η ομάδα όμως δεν τους έδωσε τη σχετική άδεια και ο εκπρόσωπος της Τσέλσι τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι η ιδέα αυτή συζητήθηκε από παίκτες και προσωπικό μέσα στην ομάδα. Το κλαμπ στηρίζει απόλυτα τον Τζον Τέρι, αλλά δεν νομίζουμε ότι με το να φορέσουμε μπλουζάκια θα ήταν ο σωστός τρόπος να δείξουμε την στήριξή μας».
Να σημειωθεί ότι η κίνηση της Λίβερπουλ έχει αντιμετωπίσει αρκετές αντιδράσεις στο Νησί, τόσο από τον Τύπο όσο και από άλλες ομάδες της Πρέμιερ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


