Κρανιότι: «Τσιγγάνος ο Σισέ»

Κρανιότι: «Τσιγγάνος ο Σισέ»

Gazzetta team
Κρανιότι: «Τσιγγάνος ο Σισέ»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο, Σέρτζιο Κρανιότι χαρακτήρισε αναξιόπιστο ως ηγέτη τον Σισέ υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν δείχνει ικανός να καλύψει τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας και ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο προέτρεψε τον Γάλλο διεθνή να επιστρέψει στον... Παναθηναϊκό, αφού τόνισε πως: «Ο Σισέ είναι καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, κατάφερε πολλά ωραία πράγματα αλλά δεν είναι σταθερός. Μεγαλώνει στην ηλικία του, η καριέρα του λέει ότι γύρισε ως τσιγγάνος όλη την Ευρώπη, θα έλεγα ότι δεν είναι αξιόπιστος για να έχει το ρόλο του ηγέτη».

Παρά τον... εκνευρισμό του Σέρτζιο Κρανιότι, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ίλι Τάρε, εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός και σχολίασε το ενδιαφέρον της Οσέρ για τον Γάλλο στράικερ, δηλώνοντας: «Η Οσέρ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να μας ζητήσει τον Σισέ και ταυτόχρονα ο παίκτης δεν μας έχει ζητήσει να τον πουλήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη στιγμή που δεν μας το έχει ζητήσει. Ο Σισέ είναι υπερήφανος και δεν πιστεύω ότι θα φύγει χωρίς να παλέψει. Η εμπειρία από τους Πάντεβ και Λεντέσμα μας βοήθησε, ήταν ένα μάθημα που μας έκανε να αποφασίσουμε πως δεν θα διαπραγματευτούμε με παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει. Η Λάτσιο είναι σημείο εκκίνησης και όχι αναχώρησης».

 

Τελευταία Νέα