Γάλλοι κατά Μπέκαμ
Η ιστορία κρατάει από το καλοκαίρι. Οι Αραβες που έχουν αποκτήσει την Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι φήμες οργιάζουν πως τελικά το φλερτ θα καρποφορήσει χειμωνιάτικα. Μάλιστα έχουν διαρρεύσει και τα ποσά που θα εισπράξει ο Αγγλος μέσος και αυτά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Για κάθε έναν από του 18 μήνες που ακούγεται πως θα υπογράψει ο Σπάις Μπόι, θα λάβει 800.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή για αυτό τον ενάμιση χρόνο μόνο 17 εκατ.!
Με του κυκλοφόρησε το θέμα, δημιουργήθηκε σάλος στα ΜΜΕ της Γαλλίας, με διάφορους πολιτικούς να παίρνουν θέση κατά της υπερβολής που προτίθενται να κάνουν οι ιδιοκτήτες των Παριζιάνων. «Σε μία τέτοια περίοδο κρίσης που περνάει η Ευρώπη και η Γαλλία, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται να δίνονται τέτοιοι μισθοί», απόρησε ο εκπρόσωπος τύπου του υποψήφιου Προέδρου της χώρας, Φρανσουά Ολάντ.
Κάτι αντίστοιχο αναρωτήθηκε και ο Υπουργός Εσωτερικών, Πατρίκ Ολιέ: «Με ξαφνιάζει το ότι μπορεί κάποιος να εισπράττει τόσα χρήματα το μήνα για να παίζει μπάλα. Είναι σκέτη υπερβολή. Είναι τρέλα». Εφόσον γίνουν πραγματικότητα όλα τα παραπάνω, ο Μπέκαμ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του Σαμπιονά, ξεπερνώντας κατά πολύ τις 300.000 ευρώ που είναι το μηνιάτικο του Γιοάν Γκουρκίφ της Λιόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.