«Πονοκεφαλιάζει» ο Φέργκιουσον
Αμφότεροι τραυματίστηκαν στη χθεσινοβραδινή άνετη επικράτηση των «Κόκκινων Διαβόλων» με 5-0 επί της Φούλαμ, νέα τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στον Σκωτσέζο τεχνικό ενόψει του απαιτητικού προγράμματος της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.
«Το τάκλιν που έγινε πάνω στον Άσλεϊ Γιάνγκ ήταν πολύ σκληρό και το πλήρωσε. Θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες», ανέφερε απογοητευμένος ο Φέργκιουσον.
Όσον αφορά τον τραυματισμό του Φιλ Τζόουνς, μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα της απουσίας του καθώς στο Ολντ Τράφορντ περιμένουν τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί μετά τον τραυματισμό στο σαγόνι.
«Ο Τζόουνς δέχθηκε μία αγκωνιά από τον Ντέμπσεϊ, η οποία δεν νομίζω πως ήταν εσκεμμένη. Θα βγάλει κάποιες ακτινογραφίες, αλλά δεν δείχνει καλά. Έχουν μαζευτεί αρκετοί τραυματισμοί», πρόσθεσε ο Σερ Άλεξ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
