«Τρομοκρατία της FIFA»

Gazzetta team
«Τρομοκρατία της FIFA»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν κατηγόρησε τη FIFA και τον Σεπ Μπλάτερ ότι τρομοκρατούν με τις απειλές που εκτοξεύουν εναντίον του ελβετικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα προέκυψε έπειτα από την απόφαση της FIFA να στείλει τελεσίγραφο στην Ελβετική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το οποίο της γνωστοποίησε πως θα αποκλείσει την Εθνική Ομάδα της χώρας, αλλά και τους ελβετικούς συλλόγους από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση σε περίπτωση που δεν επιβληθεί μέχρι τις 13 Γενάρη τιμωρία στη Σιόν για παράνομες μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν απάντησε σε έντονο ύφος τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, στρέφοντας τα βέλη του προς τους ιθύνοντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Όταν ο Καντάφι έδωσε εντολή να ρίξουν το αεροπλάνο της PanAm στο Λόκερμπι ως αντίποινα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, οι Αμερικάνοι πολίτες είχαν την αίσθηση ότι ήταν ένοχοι; Όχι. Οι Αμερικανοί είπαν ότι ήταν τρομοκρατία, χωρίς να πάνε παραπέρα. Στην περίπτωση της Σιόν συμβαίνει κάτι ανάλογο», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος του ελβετικού συλλόγου όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται ένοχος που πλέον θέτουν σε κίνδυνο τόσο την Εθνική Ελβετίας, όσο και τη Βασιλεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα