Ελληνικό... σύνδρομο στην Παλέρμο!

Γιώργος Κοντογεώργης
Ελληνικό... σύνδρομο στην Παλέρμο!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συνήθειες ελληνικών συλλόγων φαίνεται πως ακολουθούν οι Ροζανέρι. Στην ομάδα του Αλέξανδρου Τζόρβα ανακοινώθηκε ο τρίτος διαφορετικός τεχνικός σε τέσσερις μήνες!

Σπάει τα κοντέρ η φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας με τον «τρελό» πρόεδρο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος μετά τους Στέφανο Πιόλι και Ντέβις Μάντζια τώρα προσέλαβε τον Μπόρτολο Μούτι. Ο 70χρονος παράγοντας κινούμενος α λα ελληνικά, χωρίς δείγμα υπομονής, απομάκρυνε τον Μάντζια και όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (20/12) θα παρουσιαστεί ο Μούτι. «Η Παλέρμο ανακοινώνει ότι την τύχη της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόρτολο Μούτι. Ο νέος προπονητής (γεννημένος στο Τρεσόρε Μπαλνεάριο στις 11 Αυγούστου του 1954) θα παρουσιαστεί αύριο» αναφερόταν στην ανακοίνωση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα