Νίκησε με Τρεβίζο, αναχώρησε για Μιλάνο

Γιάννης Ράμμας
Νίκησε με Τρεβίζο, αναχώρησε για Μιλάνο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε σκόραρε 12 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντι στη νίκη επί της Σάσαρι (80-72), αλλά με την πρώην, πια, ομάδα του τη Μπένετον Τρεβίζο, αφού η Αρμάνι Τζινς τον ανακοίνωσε μέχρι το 2015.

Αρμάνι Τζινς και Σάντρο Τζεντίλε θα συνεχίσουν κι επισήμως μαζί μέχρι το 2015, αφού η μιλανέζικη ομάδα ανακοίνωσε την αναμενόμενη συμφωνία με τον 19χρονο γκαρντ. Ο Ιταλός γκαρντ άρχισε τη χρονιά με την ομάδα του Τρεβίζο, όπου βρισκόταν από το 2008. Στις πρώτες 11 αγωνιστικές της Serie A και σε 10 συμμετοχές έχει καταφέρει να μετρά 12,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, στατιστική που τράβηξε το βλέμμα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα