Συμβαίνει και στη Δανία!

Θάνος Σαρρής
Συμβαίνει και στη Δανία!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε ότι... έστειλε επίσημες προειδοποιήσεις σε δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και παραδέχτηκαν ότι εμπλέκονται σε σκάνδαλο στημένων αγώνων!

Ο Σαμίρ Χαίμπα και ο Γιέσπερ Σνέχολμ, παραδέχτηκαν ότι στοιχημάτισαν κατά των ομάδων τους σε δύο ξεχωριστά παιχνίδια μέσα στο 2010. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, αυτή είναι η πρώτη ανάλογη περίπτωση που «χτυπά» το ποδόσφαιρο της χώρας, για αυτό και θα την αντιμετωπίσουν ως τεστ για τη συνέχεια, ακυρώνοντας τα δελτία και δείχνοντας «κίτρινη κάρτα» στους παίκτες.!

Οι δύο ποδοσφαιριστές καταγγέλθηκαν από bookmakers στην Ομοσπονδία, για «περίεργα» στοιχήματα εναντίον των ομάδων τους, την B1908 και την Βανλοέσε. Τα στοιχήματα ακυρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα