Μάτα: «Θρύλος ο Λάμπαρντ»
Ο διεθνής μέσος φέτος έχει μείνει σε αρκετά ματς στον πάγκο, αλλά απέναντι στην Σίτι ήταν εκείνος που μπήκε ως αλλαγή και ευστόχησε στο πέναλτι που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. «Ο Λάμπαρντ είναι ένας θρύλος εδώ, ένας θρύλος που συνεχίζει να προσφέρει πολλά στο σύλλογο. Αποτελεί τεράστια παρουσία στα αποδυτήρια και για μένα είναι ένας από τους σημαιοφόρους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τον ξέρω μόνο για λίγους μήνες, αλλά είναι ένας σπουδαίος τύπος και βοηθάει τους νέους παίκτες που έρχονται», τόνισε ο Ισπανός για να προσθέσει:
Έχει την εμπειρία να παραμένει ήρεμος, ακόμα κι όταν δεν παίζει, γιατί ξέρει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα αγωνιστεί αφού τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Θα σκοράρει πολλά γκολ και θα αγωνιστεί σε αρκετά ματς φέτος, είμαι σίγουρος.»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.