Τα όσκαρ στη Bundesliga!(pics+vid)

Τα όσκαρ στη Bundesliga!(pics+vid)

Τα όσκαρ στη Bundesliga!(pics+vid)

bet365

Ποιος να την σταματήσει… Η 16η αγωνιστική ολοκληρώθηκε η Μπάγερν πάει φουλ για τίτλο και το gazzetta.gr δίνει όσκαρ στους κορυφαίους. Τα φώτα σε Βαυαρούς, αλλά και «Sokratis».

ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ: Πάει από... μισό σε δυο παίκτες, τον δικό μας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Μάριο Γκόμες. Ο «Πάπα» έκανε από τα καλύτερα του ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, πολύ καλός στην άμυνα, κέρδισε δυνατές μάχες, αλλά ήταν και ο παίκτες που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τη Βέρντερ με το γκολ που πέτυχε. Μαζί με τον Νάλντο, τον Βολφ και τον Γκους έκαναν μια εξαιρετική τετράδα και κράτησαν τους «Λύκους» μακριά.
Τι άλλο να κάνει... Ο Μάριο Γκόμες κάνει απίστευτα πράγματα στους Βαυαρούς και από την Κυριακή είναι και πρώτος σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα. Με δυο τέρματα μέσα στη Στουτγκάρδη ολοκλήρωσε την ανατροπή, κράτησε τη Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας και έδειξε πως η ομάδα του είναι ασταμάτητη. Με 15 τέρματα οδηγεί την ομάδα του στον τίτλο, κάτι που έδειξε ξεκάθαρα και στο ματς της Κυριακής.
Β' ΡΟΛΟΥ: Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται για το μέλλον του Λούκα Ποντόλσκι στην Κολωνία, ωστόσο ο Γερμανός κλείνει τα αυτιά του και σκοράρει κατά ριπάς. Είναι ο ηγέτης των «κριαριών» και το έδειξε ακόμα μια φορά, αφού κόντρα στη Φράιμπουργκ πέτυχε δυο τέρματα, την οδήγησε στο εντυπωσιακό 4-0 και η Κολωνία απομακρύνθηκε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ποντόλσκι έφτασε τα 13 τέρματα και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως για 5η φορά φέτος πέτυχε δυο τέρματα σε ένα ματς.
CASTING: Η ενδεκάδα της αγωνιστικής σύμφωνα με την Bild έχει άρωμα… Κολωνίας, αφού τρεις παίκτες είναι ανάμεσα στους κορυφαίους. Αρχίζουμε με σύστημα 4-3-3, τον Ούλριχ (Στουτγκάρδη) κάτω από τα δοκάρια μιας και έκανε εξαιρετικό ματς με την Μπάγερν, αν και η ομάδα του ηττήθηκε. Στην άμυνα ο Τζεμάλ (Κολωνία) θα είναι στα δεξιά, Σανκό (Άουγκσμπουργκ), Νάλντο (Βέρντερ Βρέμης) στο κέντρο της άμυνας και Γιόνσον (Χοφενχάιμ). Στη μεσαία γραμμή ο Κλέμενς (Κολωνία), Ρίχτερ (Κολωνία) στον άξονα και Πούκι (Σάλκε) στα αριστερά. Η επίθεση πρέπει να χωρέσει τρεις μεγάλους σκόρερ, τον Γκόμες (Μπάγερν), Πιζάρο (Βέρντερ) και τον Ποντόλσκι (Κολώνια). Eμείς πάντως εκεί στην άμυνα θα προσθέταμε και τον δικό μας, τον Παπασταθόπουλο, γκολ έβαλε, τεσσάρα στη Βόλφσμπουργκ έριξε η Βέρντερ, οπότε το δικαιούται…
ΓΚΟΛ: Ακόμα ένα βραβείο στην Κολωνία, αυτό για το ωραιότερο τέρμα της αγωνιστικής. Ο Κλέμενς άφησε άναυδη τη Μπουντεσλίγκα με το απευθείας... κόρνερ που εκτέλεσε και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάουμαν. Μια εξαιρετική έμπνευση, η μπάλα πήρε απίστευτα φάλτσα και κατέληξε στην γωνία του γκολκίπερ της Φράιμπουργκ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Είναι το 18’ της αναμέτρησης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανοίγει το σκορ για τη Βέρντερ Βρέμης. Κάτι που δεν είχε κάνει νωρίτερα ο Πιζάρο, το κατάφερε ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος πέτυχε το πρώτο τέρμα μετά από 14 εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για τη νίκη.
ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Νίκησε η Άουγκσμπουργκ δεύτερη φορά σε ένα 15μερο! Είναι είδηση, αφού έφυγε από τον πάτο της βαθμολογία, έφτασε στους 14 βαθμούς και πλέον βλέπει διαφορετικά το μέλλον της. Και όλα αυτά κόντρα στη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κράτησαν τους φιλοξενούμενους στην εστία τους και δεν τους άφησαν να απειλήσουν. Ο Κάλσεν Μπράκερ στο 51’ άνοιξε το σκορ, με την Άουγκσμπουργκ να χάνει και άλλες μεγάλες ευκαιρίες να πάρει ακόμα πιο άνετη νίκη.
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ: Πάει στον Κριστιάν Μολινάρο, ο οποίος υποχρέωσε τη Στουτγκάρδη να μείνει από το 30' με δέκα παίκτες, αφού αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και ενώ το ντέρμπι με τη Μπάγερν ήταν ισόπαλο 1-1. Όχι, ο Ιταλός δεν έσωσε γκολ με αντίτιμο την αποβολή, αλλά δυο ίδια ανόητα φάουλ σε λίγα λεπτά στον Ρόμπεν, όπου στέρησαν στην ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τους Βαυαρούς.
 

Τελευταία Νέα