Επιμένει για Τέβες ο Μαντσίνι
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε ότι η Μίλαν έχει προσεγγίσει επίσημα τους Σίτιζσενς για την απόκτηση του Αργεντινού με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. Ο Καρλίτος είναι persona non grata στο Μάντσεστερ, με τον Μαντσίνι να επιθυμεί την... μόνιμη αποχώρησή του.
«Δεν ξέρω πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά θέλουμε να πουλήσουμε τον Τέβες. Για φέτος, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο και πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να παραχωρήσουμε τον Τέβες δανεικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
