Πάνε ημιτελικά τα μωρά του Μπιέλσα

Θοδωρής Βασίλης
Πάνε ημιτελικά τα μωρά του Μπιέλσα

bet365

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ με την Μπιλμπάο να είναι η μοναδική ομάδα που έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση. Ανοικτά υα υπόλοιπα τρία ζευγάρια με τοτς φιλοξενούμενους να έχουν ισχνό προβάδισμα.

Έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μπιλμπάο. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει εντυπωσιάσει όλους με το ποδόσφαιρο που παίζει και μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει το σκαλπ και της Σάλκε. Στο πρώτο παιχνίδι οι Βάσκοι παίζοντας έξυπνα κατάφεραν όχι μόνο να ανταποκριθούν στο 2-1 των Γερμανών, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Η Σάλκε από την πλευρά της θα ψάξει για την ανατροπή κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού θα πρέπει να σημειώσει τρία τέρματα.

Σε απόδοση 1.80 βρίσκουμε στην bet-at-home τη νίκη της Μπιλμπάο επί της Σάλκε

Οι άλλες δύο ισπανικές ομάδες Βαλένθια και Ατλέτικο έχουν πιο δύσκολο έργο, αφού θα πρέπει η πρώτη να ανατρέψει το 2-1 της Ολλανδίας με το κλίμα στις «νυχτερίδες» να μην είναι και το καλύτερο με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα να έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Έμερι.

Όσον αφορά την Ατλέτικο η ομάδα του Σιμεόνε ταξίδεψε στην Γερμανία με στόχο να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του «Βιθέντε Καλντερόν» με τους «ροχιμπλάνκος» να είναι το φαβορί παρά τις όποιες απουσίες έχουν.

Τέλος, στην Ουκρανία η Μέταλιστ χρειάζεται ένα γκολ και να κρατήσει το μηδέν πίσω ώστε να γράψει ιστορία και να φτάσει για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σάλκε (4-2)
Βαλένθια-Αλκμααρ (102)
Ανόβερο-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2)
Μέταλιστ-Σπόρτινγκ Λ. (1-2)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα