Στην Θύρα 8 οι Ιταλοί!
Οι Ιταλοί είχαν ζητήσει αρχικά 250 εισιτήρια, όμως, τώρα ο αριθμός αυξήθηκε στα 400 εισιτήρια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσεις στους φιλάθλους της Ουντινέζε την Θύρα 8. Ετσι, ο «δικέφαλος» στο παιχνίδι για το Europa League θα πρέπει να... στριμώξει τους οπαδούς του στις εναπομείναντες θύρες της Τούμπας. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και λιγότερα έσοδα από τα «μαγικά χαρτάκια».
Η Ουντινέζε εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της για τα εισιτήρια της Θύρας 8: «Τα εισιτήρια που διατίθενται αντιστοιχούν στην λεγόμενη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας και κοστίζουν 20 ευρώ έκαστος»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.