«Oh, Carroll...»

«Oh, Carroll...»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Oh, Carroll...»

bet365

Ονειρεμένο ντεμπούτο και MVP με ένα άγγιγμα για τον ήρωα της Μόσχας, Ρόι Κάρολ. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποθεώνεται από τον ξένο Τύπο για την απόκρουση στο πέναλτι του Νάτχο.

ESPN: «Ο Κάρολ έπιασε πέναλτι στη νίκη του Ολυμπιακού.Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κάρολ, ήρθε από τον πάγκο για να αποκρούσει πέναλτι με τον Ολυμπιακό να νικά χάρη σε γκολ του Νταβίδ Φουστέρ στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν».

Yahoo: «Ηρωας ο Κάρολ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ρουμπίν. Ο Ρόι Κάρολ που είχε μόλις μπει αλλαγή, απέκρουσε πέναλτι και κράτησε νίκη 1-0 για τον Ολυμπιακό στο Europa League στη φάση των «32» κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν».

Voetbal International: «Ο Κάρολ ήρωας του Ολυμπικού με την Ρουμπίν Καζάν. Χάρη στον Ρόι Κάρολ ο Ολυμπιακός πέρασε από την Μόσχα και έβαλε βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Guardian: «Ο Ρόι Κάρολ απέκρουσε πέναλτι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με αντίπαλο την Ρούμπιν Καζάν αφού πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή».



101greatgoals.com: «Τι δράμα! Ο Ρόι Κάρολ απέκρουσε πέναλτι στην πρώτη του επαφή στην εκτέλεση του Μπίμπρας Νάτχο της Ρούμπιν Καζάν».

Infostrada Sports: «Ο Ρόι Κάρολ έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη νίκη με την Ρουμπίν Καζάν αποκρούοντας πέναλτι ως αλλαγή στην πρώτη του επαφή».



ITV Football: «Ο ένας και μοναδικός Ρόι Κάρολ ο οποίος έκανε τη διαφορά στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό αποκρούοντας πέναλτι».

FoxSports: «Ρόι Κάρολ και Νταβίδ Φουστέρ ήταν οι ήρωες του Ολυμπιακού για το μεγάλο βήμα πρόκρισης στους «16» του Europa League μετά τη νίκη 1-0 επί της Ρουμπίν Καζάν στην Μόσχα».


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα