«Στο χέρι μας η πρόκριση»

«Στο χέρι μας η πρόκριση»

Γιώργος Βροντάκης
«Στο χέρι μας η πρόκριση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέταξε με συνοδεία σεκιούριτι για τη Βιέννη, ώστε να υπερασπιστεί το 2-1 της Τούμπας με τον Γιώργο Φωτάκη να σκέφτεται μόνο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση του «δικεφάλου» για την Αυστρία, τονίζοντας: «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους. Τα τελευταία δύο χρόνια δείχνουμε καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Γιώργος Φωτάκης αναφέρθηκε και στα τελευταία γεγονότα και την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ, που όμως δεν επηρεάζει τους «ασπρόμαυρους» παίκτες: «Δεν μας έχουν επηρεάσει οι τελευταίες εξελίξεις, βγήκε, άλλωστε, και ανακοίνωση για από τους παίκτες. Πρέπει παίκτες και προπονητής να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρώπη», ενώ για το φαβορί του αγώνα πρόσθεσε: «Όλα θα φανούν μέσα στις γραμμές του γηπέδου, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να παίξουμε για να κερδίσουμε», είπε ο διεθνής μέσος.

Αξιοσημείωτο είναι πως μαζί με την αποστολή υπάρχουν για πρώτη φορά πάνω από 10 άτομα της σεκιούριτι του ΠΑΟΚ για να προφυλάξουν την ομάδα καθώς υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια, αφού ταξιδεύουν και φίλαθλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την ομάδα ταξιδεύει και όλη η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Βιέννη με τον Γιώργο Δώνη να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 23 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αθανασιάδης Στέφανος, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Γιώργος, Γιακουμής Αστέριος, Γιάννου Απόστολος, Γλύκος Παναγιώτης, Ιντζίδης Χρήστος, Κατσικάς Γιώργος, Κίτσιου Στέλιος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Παναγιωτούδης Κώστας, Πέλκας Δημήτρης, Σταφυλίδης Κώστας, Φωτάκης Γιώργος, Λίνο Άλβες, Έτο Αραούχο, Γκαρσία Πάμπλο, Έργκις Κάτσε, Κουμάλο Μπονγκάνι, Λόρενς Λίαμ, Χακόμπο Σανθ, Ρομπέρ Μπερτράν και Βιβιάν Ματέους. Τιμωρημένος είναι ο Κοστίν Λαζάρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα