Γκαρσία: «Κι εγώ άλλαξα...»

Γκαρσία: «Κι εγώ άλλαξα...»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Κι εγώ άλλαξα...»

bet365

Μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στέλνει ο Γκαρσία τονίζοντας ότι όπως άλλαξε τη συμπεριφορά του για το καλό της ομάδας το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι φίλοι του Δικέφαλου.

«Κι εμένα πολλές φορές μου έρχεται να βρίσω και να χτυπήσω διαιτητές αλλά κρατιέμαι», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία που ζητάει από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να δείξουν χαρακτήρα, ενώ για την απόφαση της UEFA τονίζει: «Φαίνεται δεν έχουμε την... δύναμη άλλων ομάδων».

Αναλυτικά τα όσα είπε σε δηλώσεις του στην Live Sport ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ:

Τελικά θα αγωνιστείς στη Βιέννη;

«Έχω κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ ή όχι στον αγώνα της ρεβάνς».

Τι έχεις να πεις για την απόφαση της UEFA;

«Λυπάμαι πολύ, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα πρέπει να απαντάμε σε προκλήσεις αντίπαλων οπαδών. Και εγώ έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά προσπάθησα να αλλάξω για το καλό της ομάδας.Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα μου έρχεται να βρίσω, αλλά θα πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά κρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι το καλό του ΠΑΟΚ».

Θεωρείς δίκαιη την απόφαση;

«Για την UEFA ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε ωστόσο να είχαν αναλογιστεί πως άρχισαν τα επεισόδια, όταν δηλαδή οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευσαν διάφορα πράγματα εναντίον μικρών παιδιών και των γονιών τους. Φαίνεται όμως ότι δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων».

Έχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς που θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Βιέννη;

«Θέλουμε να μας στηρίξουν, αλλά δίχως υπερβολές. Πάμε για να κερδίσουμε και μετά θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα