«Στα πόδια μας η πρόκριση»

«Στα πόδια μας η πρόκριση»

Απόστολος Παγώνης
«Στα πόδια μας η πρόκριση»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League, Ραπίντ Βιέννης . Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδα που είναι ένας αμυντικός και ένας χαφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την κλήρωση που φέρνει τους Θεσσαλονικείς αντιμέτωπους με τους αυστριακούς της Ραπίντ.

«Ήθελα να αποφύγουμε την Διναμό Μόσχας που έχει σημαντικούς παίκτες και μεγάλο μπάτζετ. Οι άλλες ομάδες πίστευα πως είναι στα μέτρα μας, άλλες ήταν καλύτερες και άλλες χειρότερες. Από τις καλύτερες ήταν η Ραπίντ. Είναι μια ιστορική ομάδα και από τις μεγάλες δυνάμεις στο αυστριακό πρωτάθλημα. Εχει ρυθμό και επίσημα ματς,. αλλά η πρόκριση θα κριθεί από την δική μας σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι το φαβορί, αλλά το πως παρουσιαζόμαστε εμείς, Έχουν κάνει πολλοί παίκτες μια σωστή προετοιμασία και αυτοί που είναι το μεγαλύτερο διάστημα στην προετοιμασία έχουν το προβάδισμα για να παίξουν σε αυτά τα ματς».
Για τα μεταγραφικά: «Ήταν ένας παίκτης από την Πορτογαλία που θέλαμε, αλλά έχει κολλήσει το θέμα. Έχουμε άλλες δύο περιπτώσεις, η μία εξαρτάται από εμάς λόγω των οικονομικών. Πιστεύω μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα έχει τελειώσει το θέμα του αμυντικού. Έχουμε πλάνο για τρεις μεταγραφές. Ένας τερματοφύλακα, έναν αμυντικό και έναν μεσοεπιθετικό. Άρα τουλάχιστον θα κάνουμε δύο μεταγραφές ακόμη. Είχα σκεφτεί και έναν επιθετικό αλλά αφού έχουμε μικρούς, όπως ο Πέλκας, δεν θέλω να θυσιάσω έναν νέο ποδοσφαιριστή».
Για την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη είπε: «Δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό. Σε ό,τι αφορά το πλάνο και την οργάνωση είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα και να γίνει μια ανάπτυξη για να λύσει ο ΠΑΟΚ σημαντικά προβλήματα που είχε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα