Ρομπέρ: «Να περάσουμε στους ομίλους»

Ρομπέρ: «Να περάσουμε στους ομίλους»

Gazzetta team
Ρομπέρ: «Να περάσουμε στους ομίλους»

bet365

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπνέι Γιεχούντα και για τον επαναληπτικό. Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκες και στην δική του παρουσία στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρομπέρ στον Sport103 FM:

Για την νίκη επί της Μπνέι Γιεχούντα σχολίασε: «Η νίκη αυτή στο Ισραήλ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση πριν το ματς, κυρίως γιατί παίζαμε εκτός έδρας. Γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να σκοράρουμε αφού θα ήταν πολύ καλό. Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά πετύχαμε όμως τελικά εμείς τα δύο γκολ και το ντεμπούτο μας ήταν θετικό».

Για το αν αυτό το 2-0 στέλνει τον ΠΑΟΚ στα play off του Europa League τόνισε: «Είναι σαφώς πολύ σημαντική αυτή η εκτός έδρας νίκη αφού διευκολύνει τα πράγματα εν όψει του τον επαναληπτικό. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουμε εδώ, θα πρέπει να δώσουμε ανάλογη συνέχεια, για να υπογράψει αυτή την πρόκριση και να δώσουμε χαρά σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και στους φιλάθλους μας που θα είναι στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση».

Για το αν θεωρεί ότι στον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα θα βρει δίχτυα όπως συνέβη δύο φορές στα φιλικά παιχνίδια σημείωσε: «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε χθες εκτός έδρα και αυτό κρατάω. Όσο για μένα θα επιδιώξω να σκοράρω στη ρεβάνς»

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον νέο ΠΑΟΚ αλλά και από τον ίδιο που έκανε ένα γεμάτο 90λεπτο χθες στο Τελ Αβίβ είπε: «Κυρίαρχος στόχος είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Θα είναι κάτι σημαντικό για την ομάδα. Για μένα προσωπικά, εύχομαι να μπορώ να σκοράρω για να βοηθάω και τον εαυτό μου και την ομάδα συνολικά».

Κι όσο για τον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα την επόμενη Πέμπτη ο Ρομπέρ έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει το παρόν στην Τούμπα στον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα, γιατί είναι δεδομένη η βοήθεια που προσφέρει στους παίκτες, να μας δώσουνε ώθηση και να νικήσουμε πετυχαίνοντας και ακόμη περισσότερα γκολ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα