Με την βοήθεια του Θεού
Εκτός από την αγωνιστική του κυριαρχία, ο ΠΑΟΚ είχε και τη βοήθεια του Θεού στο παιχνίδι με την Μπνέι Γεχούντα όπου πήρε τη νίκη με 0-2 στο Ισραήλ.
Υπό το βλέμμα δύο ιερέων από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έδωσε τον νικηφόρο (0-2) αγώνα στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γεχούντα η ομάδα του ΠΑΟΚ. Την προσπάθεια του δικεφάλου οι δύο ιερείς την παρακολούθησαν μάλιστα με μια σημαία της ομάδας στα χέρια!
Έτσι, μετά τον γνωστό παπά στη Θεσσαλονίκη που είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, δύο ακόμη παπάδες έδειξαν την αγάπη τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.