Βλέπει ξανά Ρουμπίν Καζάν ο Ασπιάθου

Βλέπει ξανά Ρουμπίν Καζάν ο Ασπιάθου

Δημήτρης Τομαράς
Βλέπει ξανά Ρουμπίν Καζάν ο Ασπιάθου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου, αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης για την Ισπανία, προκειμένου να δει την Ρουμπίν Καζάν στο παιχνίδι με τον Ντιναμό Κιέβου.

Ο Ασπιάθου πρόκειται να «κατασκοπεύσει» για δεύτερη φορά από κοντά την Ρουμπίν Καζάν, η οποία μετέχει στο Κύπελλο Μαρμπέγια, που είναι ένα διεθνές φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά. Την Πέμπτη η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου και ο βοηθός του Βαλβέρδε θα είναι στην Ισπανία για να την δει και πάλι εν δράσει.

Ο συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών έχει ήδη συμπεράνει πως η άμυνα των Ρώσων είναι καλύτερη από την επίθεσή τους, παρά τα πέντε γκολ με τα οποία φιλοδώρησαν την Ζεσταφόνι στο προηγούμενο ματς που είχε παρακολουθήσει. Παράλληλα ξεχώρισε τους Νάτχο, Νάβας, Κασάεφ και Βαλντές. Αυτούς θεωρεί τους καλύτερούς της παίκτες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα