Άγνωστη η έδρα της Ρουμπίν

Άγνωστη η έδρα της Ρουμπίν

Κώστας Παλαιολόγος
Άγνωστη η έδρα της Ρουμπίν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τη στιγμή που πλησιάζουμε προς τις αναμετρήσεις των αγώνων του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο ρώσικος Τύπος αφήνει ανοικτό το θέμα που αφορά το γήπεδο, που θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση.

Το γήπεδο διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την Ρουπίν Καζάν για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Τη στιγμή που απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τη τέλεση του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων επί ρωσικού εδάφους, ο Τύπος της χώρας ακόμη δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το πού θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας σε συνέχεια όλων των προηγούμενων που έχουν προκύψει από το στρατόπεδο της Ρουμπίν όπως και την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει το «Λουζνίκι» στη Μόσχα, αναφέρει ότι ακόμη είναι άγνωστο αν θα γίνει στο Καζάν, στη Μόσχα, στο Βλαντικαφκάζ ή στο Κράσνονταρ...

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «business-gazeta.ru» αναλύει τα δεδομένα, που υφίστανται αυτή τη στιγμή για τις τέσσερις περιοχές και φιλοξενεί δηλώσεις του διευθυντή του «Σεντράλ» - γηπέδου της Ρουμπίν Καζάν - του Πάβελ Νικούλιν.

Με βάση τα όσα ισχυρίζεται το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο στην UEFA για να γίνει το ματς στο «Λουζνίκι», παρόλο που τις προηγούμενες μέρες είχαν υπάρξει δηλώσεις του υπεύθυνου Τύπου της Ρουμπίν Καζάν Μαξίμ Λοπούκχοφ για επίσημες επιστολές και ενημέρωση το ματς της 16ης Φεβρουαρίου να γίνει στο τεχνητό τερέν του σταδίου της Μόσχας.

Παράλληλα, αναφέρεται ο αγώνας της Λοκομοτίβ με την Αθλέτικ την ίδια ημέρα, κάτι που επίσης έχει σημειωθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα, στα οποία γινόταν λόγος πιθανότητας αλλαγής ημερομηνίας.

Στην ανάλυση που κάνει το «business-gazeta.ru», αναφέρει τα εξής:

«Προφανώς, τώρα ο σύλλογος επιλέγει τις πιο κατάλληλες διαθέσιμες επιλογές, ενώ υπολόγισε το πιθανό κόστος. Από τεχνική άποψη θα ήταν ιδανικό το «Λουζνίκι». Από την άποψη της προσοχής του κοινού και τις καιρικές συνθήκες το Βλαντικαφκάζ ή το Κράσνονταρ, όπου το κλίμα επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο όλο το χρόνο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το παρελθόν, τα νέα αφεντικά της Ρούμπιν θα πάρουν μια απόφαση νωρίς».

Όσον αφορά την έδρα της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής του «Σεντράλ» Πάβελ Νίκουλιν στην ιστοσελίδα, αναφέρθηκε στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Καζάν.

«Ο Φεβρουάριος είναι απρόβλεπτος μήνας. Η εμπειρία του από παιχνίδια Europa League τον Φεβρουάριο του 2010, μιλάει από μόνη της, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις χιονιού πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και χαμηλή θερμοκρασία. Και με τον παγετό στους 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν το γκαζόν δεν έχει σημασία πόσο θερμαίνεται, θα είναι «ανάπηρο», όπως πριν από δύο χρόνια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα